Sıkça Sorulan Sorular

Sizlerden gelen sorular.

İnternet sitenizden aynı anda gidiş-dönüş bileti nasıl satın alabilirim?

Gidiş - dönüş biletlerini rahatlıkla tek ekrandan dönüş seferi bölümüne tıklayarak gidiş -dönüş olarak tek işlemde alabilirsiniz. Ayrıca dönüş seferinizin gidiş seferiniz ile aynı olması zorunluluğuda bulunmamaktadır. Örneğin: Gidiş Seferi Ankara - Trabzon Dönüş Seferini Trabzon - Ankara veya farklı bir güzergah seçebilirsiniz.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

İnternet sitenizden satın aldığım biletleri nasıl temin edebilirim?

İnternet sitemizden satın almış olduğunuz biletleri araç saatinden 15 dakika öncesine kadar araç kalkış noktalarından temin edebilirsiniz.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Bilet açığa alma ve iptal kuralları

Otobüs hareket saatine 6 (altı) saatten az bir zaman kala iptal, iade ve açığa alma işlemi yapılamaz. İnternet üzerinden yapılacak işlemlerde de otobüs hareket saatine 6 (altı) saatten az bir zaman kala iptal, iade ve açığa alma işlemi yapılamaz. Seyahat gerçekleştikten sonra iptal, iade ve açığa alma işlemleri yapılamaz.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Kredi kartı ile alınan biletlerin iptal ve iadesin de ki süreç nasıl işlemektedir?

Kredi kartı kullanılarak alınan biletlerinizin iadesi veya iptali durumunda; tutarın aynı gün içinde POS cihazı aracılığı ile hesabınıza iade edileceğini unutmayınız. Kredi kartı ile alınan biletlerin iade ve iptallerindeki olası gecikmelerin nedeni bankalar arası kurallar ve sürelerdir. Bu gecikmelerden firmamız sorumlu tutulamaz. Kredi kartı ile alınan biletlerin iadesi sadece POS cihazı üzerinden bileti satın alan kredi kartı hesabına yapılır, nakit iade yapılmaz.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Açık biletim var. geçerlilik süresi nedir?

Gidiş ve dönüş açık olarak satın alınan biletlerinizin, 6 ay içerisinde kullanılmadığı takdirde hükümsüz olacaktır.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Satın almış olduğum bileti nasıl yazdırıyorum?

Menüden "Online İşlemler" buttonuna tıklıyoruz, "Online İşlemler" sayfasının alt menü kısmındaki "Bilet Yönetimi" buttonuna tıklıyoruz, çıkan ekranda biletinizi satın alırken girmiş olduğunuz "Pnr No" ve "Telefon" bilgilerimizi girip, biletimizi görüntülüyoruz ve tercihimize göre yazdıradabiliriz veya pdf olarak indiredebiliriz.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Servis hizmetiniz hangi bölgelere yapılmaktır?

Servis hizmeti verdiğimiz her şehir için bilet satış ofislerinin olduğu noktalara kadar yapılmaktadır. Servis güzergahları sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz ve acentelerimizin bilgi panolarında detaylı olarak görebilir ve acentelerimizle iletişim sağlayabilirsiniz.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Araçlarınızda kaç adet bagaj taşıma hakkım bulunmaktadır?

Her yolcunun orta büyüklükte iki valiz taşıma hakkı bulunmaktadır. Beraberinizde en fazla 2 parça ve 30 kg. ağırlığındaki kişisel eşyanızı ücretsiz olarak götürebileceğinizi unutmayınız. Daha fazla eşyanın taşınması otobüs bagajının doluluğuna bağlıdır. Bagajlarınız biletinizde gösterilen koltuk numaranıza göre etiketleneceğini unutmayınız

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Araçlarınızın bagajlarında bisiklet götürebilir miyim?

Araç bagajının doluluk oranına göre ve bagajların müsaitliği durumunda bisikletin boyut ve özelliklerine göre otobüslerimizde taşınabilir.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Ne tür bagajların taşınmasına izin verilmez?

Ağırlığı ne olursa olsun; denk, bahçe çuvalı, sandık içerisindeki eşyalar, teneke kaplar, akıcı, kokucu, patlayıcı, radyoaktif ve yanıcı maddeler ile sinema filmlerinin naklini talep etmeyiniz. Bu gibi eşyaların kabul edilmemesi durumunda biletinizin iadesi mümkün değildir.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Makbuz ve bagaj fişi karşılığı teslim alınan bagajın kaybolması durumunda firma sorumluluğu nedir?

Makbuz karşılığı bagajda taşınan eşyalarınızın hasarı ya da kaybı halinde firmamızın sorumluluğunun en fazla bilet ücretinin iki katı ile sınırlıdır olduğunu unutmayınız. Kıymet takdiri yapılmayan eşyaların hasarı ya da kaybı durumunda ayrıca bir ödeme yapılmaz.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter

Araçlarınızda evcil hayvan taşıyor musunuz?

Karayolları Taşıma Yönetmeliğinin 38/6 maddesine göre; Aşı karneli kedi, köpek (tehlike arz edenler hariç) ve kuş (saka, muhabbet kuşu veya kanarya) gibi evcil hayvanlar, özel kafesleri kilitli olmak şartıyla bagaj taşımaya mahsus bölümün dışında hayvan sahibi yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde de taşınabilir. Gerekli hallerde, yolcu alınmaksızın evcil hayvanların taşıtın içinde taşınabileceği özel sefer düzenlenebilir.

Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Facebook
Twitter